GÉPI FÖLDMUNKA

Tudjuk jól, hogy a föld-munkák ahhoz képest, amilyen a teljes építkezés - mivel ez még csak a start vonal - nem elég lát-ványosak. Így sokszor sajnos nem is szánnak ennek a munkavégzés-nek, akkora figyelmet, amekkorát megérde-melne. Holott éppen ennek a munkafolyamat-nak döntő jelentősége van a későbbiekben. A földmunkák nem elég pontos és megfelelően szakszerű kivitelezése, nagyon hosszú évekre megkeserítheti az adott terület tulajdonosainak az életét.

Gépi földmunka

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Alapásás

Gépeink alkalmasak a legszűkebb helyeken való sávalap ásásra, akár pincefal mellett, akár közvetlen másik épület mellett 30 cm kanálszélességtől 250 cm mélyen. Az épületek sávalap-ásása nagy odafigyelést és pontos precíz munkát igényel, ami nagyon fontos az alapba szánt beton mennyiségénél. Fontos a minőségi kanálválasztás a gazdaságosság szempontjából. Kis gépeink pontosan precízen képesek ásni az alap falának beszakítása nélkül.

Fő szempontunk az alapásás során a precíz pontos munkavégzés, a megrendelő kívánságainak figyelem-bevételével.


Árokásás, csatornázás,

közműárok kiemelés

Árokásás, illetve csatornázás munkafolyamatát lánctalpas Terex HR 1.6-os mini excavatorral végezzük, a munkahely adottságainak megfelelően. Gépeink alkalmasak építkezés utáni köz-műárok kiásására, melyet egyedi tulajdonságaiknak köszönhetünk. Például a kész falak közvetlen közelében való ásásnál. 

Tereprendezés, terület előkészítés

Cégünk vállal építkezés előtti, közbeni, és utáni tereprendezést, területtisztítást, medencék, kerti tavak kiásását, és az ebből származó föld, sitt elszállítását, és termőföld beszállítását. A tereprendezési földmunka folyamatot több mint 10 éves tapasztalat alapján, és a piaci igények figyelembevételével végezzük. A gépparkot is ezen szempontok alapján alakítottuk ki. 

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

A munkákat Bobcat, Terex, Sany, illetve Case márkájú jó minőségű megbízható gépekkel végezzük fő és alvállalkozói szinten. Az adott terepviszonyoknak megfelelően előzetes szemle alapján választjuk ki azt a gépet, amelyik az adott földmunka munkafolyamatra a legmegfelelőbb, és a megrendelő szempontjából a leggyorsabb, és leggazdaságosabb.