Gépi földmunka

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Alapásás

Gépeink alkalmasak a legszűkebb helyeken való sávalap ásásra, akár pincefal mellett, akár köz-vetlen másik épület mellett 30 cm kanálszéles-ségtől 250 cm mélyen. Az épületek sávalap-ásása nagy odafigyelést és pontos precíz munkát igényel, ami nagyon fontos az alapba szánt beton mennyiségénél. Fontos a minőségi kanálválasztás a gazdaságosság szempontjából. Kis gépeink pontosan precízen képesek ásni az alap falának beszakítása nélkül.

Fő szempontunk az alapásás során a precíz pontos munkavégzés, a megrendelő kívánságai-nak figyelembevételével.


Árokásás, csatornázás,

közműárok kiemelés

Árokásás, illetve csatornázás munkafolyamatát lánctalpas Terex HR 1.6-os mini excavatorral végezzük, a munkahely adottságainak megfele-lően. Gépeink alkalmasak építkezés utáni köz-műárok kiásására, melyet egyedi tulajdonságaik-nak köszönhetünk. Például a kész falak közvetlen közelében való ásásnál. 

Tereprendezés, terület előkészítés

Cégünk vállal építkezés előtti, közbeni, és utáni tereprendezést, területtisztítást, medencék, kerti tavak kiásását, és az ebből származó föld, sitt elszállítását, és termőföld beszállítását. A tereprendezési földmunka folyamatot több mint 10 éves tapasztalat alapján, és a piaci igények figyelembevételével végezzük. A gépparkot is ezen szempontok alapján alakítottuk ki. 

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

A munkákat Bobcat, Terex, Sany, illetve Case márkájú jó minőségű megbízható gépekkel végezzük fő és alvállalkozói szinten. Az adott terepviszonyoknak megfelelően előzetes szemle alapján választjuk ki azt a gépet, amelyik az adott földmunka munkafolyamatra a legmegfelelőbb, és a megrendelő szempontjából a leggyorsabb, és leggazdaságosabb.